10. joulukuuta 2015

Yöllisiä puuhasteluja Ruukuttelut ja muu puuhastelu chilien kanssa tulee tehtyä yleensä yöllä niin tässä lisää yölisiä puuhasteluja. Yllä lähti uutta siementä itämään ja lähdin heti Plugboxia testaamaan minkä olin juuri hankkinut suoraan villien idätyksessä. Omalla kohdalla villit tarkoittaa yhtä lajiketta mutta hyvä se on jostain aloittaa. Plugbox voisi olla pätevä valinta tuohon kun  on kompakti ja helposti siirreltävä koska nuo C. galapagoensen siemenet haluavat ilmeisesti sitä kuuluisaa lämmönvaihtelua niin yritetään tuolla kuljetella sopiviin lämpöihin.

Lautalle päätyi vielä kolme Pubea mutta seitsemän chinenseä kertoo karua kieltään että loppui tuo itsehillintä kun piti nuo kiskasta kehiin.

Aji Pancan kuukauden kestäneltä lauttailulta nousi viisi itäjää, mistä kahdelta revin sirkat pois ja yhdellä on normaalit lähtökohdat. Kahdet siemenet olivat puskemassa kunnon lenkkiä niin laitoin ne myös multaan. Kuukausi oli tehnyt myös suodinpaperista selvää koska oli alkanut hajota veteen. Liejua vain meni sormien välistä kun vedessä lillunutta osuutta yritin nostaa pois.
 
Tuli Pubeja ruukutettua isompiin ruukkuihin ja siirsin taimipöydälle missä on aika vähäinen 4*23W  lampputeho ESL lampuilla. Lumen arvot ovat jotain ja Kelvinit menevät 4000K tienoilla.
Käyttämäni valaisimet olen molemmat hankkinut käytettyinä Tori.fi kautta aikanaan enkä ole katunut noita ostoksia vaikka löytäminen oli aikanaan oma mielenkiintoinen selailunsa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti