27. joulukuuta 2015

Ohimennen huomattua ja vähän hankittua


Aivan ohimennen tuli tuon Plugboxin kannen alle kurkistettua ja huomattua varsin kumma ilmestys. Mullasta kohosi C. galapagoensen lenkki. Ilmeisesti satunnainen viileästä lämpimään vuorottelu auttoi tai sitten siemenet itävät paremmin uudessa erässä. Tarvitun kastelun sai helposti tehtyä suihkepullolla kun suihkutteli hieman enemmän vettä kerrallaan. Aikaa tämän 2. erän kanssa meni siis noin 17 päivää nousevaa kuuta vasten (näissä hommissa alkaa kuun asennollakin olla jo merkitystä).

Pitää hieman Pubenses suvun taimia muistaa kuvata ja laittaa kuvaa sekaan että pääsee näkemään missä mennään kun ajoissa menee aloittamaan.


Alla tuommoinen joululahja itselleni ostaen kun alkoi niin pieni asia aiheuttamaan kuin nimilappujen kirjoittelu noihin nimitikkuihin. Toki tuolla muutakin käyttöä tulee kun pitäähän hankintojen kuluja jotenkin hajauttaa edes ajatuksen tasolla. Näppärä vehje tuo Dymo minkä hankin Clas Ohlsonilta. Tarran pitäisi olla veden, UV ja kylmän kestävää niin että ei pitäisi haalistua tai tarran irrota tikusta. Tarra istui kuin valettu saman kaupan merkintätikkuihin ja jälki oli paljon kauniimpaa kuin omin pienin käsin raapusteltu informaatio. Viimeisenä kuvana taimikauden kookkain Pubenses minkä kruunua kantaa Rocoto Red Peruvian.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti