17. toukokuuta 2015

Viidakon tilanne kun viimeisin ruukutus tehtynä


Autotalli missä muutenkaan kaiken romun keskellä ei ole tilaa niin piti mahduttaa muutama isompi ruukku lisää niin nyt ei ole lattiallakaan tilaa. Thumbling Tomitkin laitoin valmiiksi jo isoon amppeliin mutta napsaisin yhden taimen katki ja muutoinkin niin ressukoita olivat niin jätin nyt kuvan ottamatta.



Kasvatushyllykkö autotallissa on vielä pienikokoisia taimia täynnä mutta muutamaa lukuunottamatta isoissa ruukuissa niin voinee tulla pian ahdasta niin pitänee seinänvierustalle pienempien kasvareiden rakentelu aloittaa ajoissa.






Sisälläkin haetaan jo viidakon aineksia. Caramel Bhut Jolokia on siirtynyt alemmalle tasolle kun kasvua tullut reippaasti eikä ole enää yrittänyt kukkia vaan keskittynyt vihermassan tuottamiseen. Kohta pitää tuokin laittaa lopulliseen ruukkuunsa ja alkaa katselemaan josko kukintaan lähtisi tuotakin houkuttelemaan. Aji Fantasyt keskellä keskimmäisessä kuvassa ovat jo reilulla podin tuotannolla vauhdissa mutta vielä vihreinä niin ei maistiaisia noista tiedossa. Oikealla yleisluonteinen kuva sisäviidakosta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti