10. maaliskuuta 2015

Kehikkoa autotalliin

Sainhan sittenkin tuon kehikon aikaiseksi sunnuntain aikana, auttavana asiana oli tulossa olevat muksun syntymäpäivät, kun vaimo halusi tilaa kämppään. Yökyöpeli hommina sain sitten ison osan chileistä siirrettyä tasoille. Ilman A-tikkaita ei homma toimi, mutta mennään nyt näillä.

Alla on kehikko rakennettuna. Itse harrastin tuota tehdessäni sinnepäin mittoja ja tuosta sahaten merkintöjä. kohtuullisen tukevakin tuli kun muutaman ristituennan laitoin taustalle. Alatasolle tein myös pois nostettavan seinän, mikä myös vuorattu heijastavalla pinnalla. Viimeisenä oikealla osapuilleen kaikki valot asennettuna. Tasojen levyt ovat myös irtonaisia niin että muutaman kasvin saan syksyllä loppukypsytykseen niin tahtoessani ihan kohtuullisen kookkainakin.


 Tuolta ne osiot näyttävät valojen suunnalta katsottuna.Taimet mahtuivat aika väljästi vielä, mutta lisää tulijoita olisi kyllä... Unohtamatta tuonne siirrettyjen kasvien ruukkujen kokoa, mikä alkaa usealla olemaan aika pieni.Toki muutama jäi vielä sisälle, osalla kohta ruukunvaihtoa edessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti