15. maaliskuuta 2015

Ruukuttelua ja ihmettelyitä


Siinähän nuo kasvavat kun saivat nuo kolmilitraset Airpotit 1,5l maitopurkkien tilalle tuossa jokin aika sitten.


Fidalgo Roxa viihtynyt tosiaan hyvin tuossa takan vieressä kun lämmityksen huippulämpöinä tulee noinkin mukavia lukemia tuohon viereen. Caramel Bhut Jolokia on todennut että tahtoo vielä kokoa lisää kun pensselöinti sormella ei ole tuottanut vielä tulosta. Alla pakollista yleissilmäystä sisäkasvatustiloista, autotallista taas jossainvälissä lisäkuvia.


Alla oleva vänkyrä Lemon Drop oli kasvanut pituutta hyvin kunnes oli velttona iskenyt itsensä ketoon. Latvus otti johonkin väliin itseensä niin kuihtui pois ja nyt pukkaa uutta versoa rungon kyljestä. Tuota nyt jaksa edes tukea, kasvakoon kuinka parhaaksi näkee.


Eilen tuli myös ruukuteltua (yöllä) kun alkoi olemaan taimiboksin pikkuruukuissa tuon kaltaista kasvustoa mitä on kuvaan tarttunut alla. Neljä 20l laastiämpärillistä sekoitetta tuli tehtyä (Kookos, perliitti, vermikuliitti ja ensimmäiseen kahden sangon erään hieman leikkihiekkaa). Sekoitteeseen tuli noin kolmannes perliitin ja vermikuliitin sekoitetta.


Aji Cristal pukkaa kyllä sekalaista podia kun yksi muistuttaa etäisesti "vakiomallia". Aika isoiksi kyllä jo päässeet nuo kolme möhkälettä.Jotenkin ei enää ole heittelemässä hämähäkkejä pihalle kämpästä, kun oli vielä verhossa sopivasti harsosääskiesiintymien nurkilla. Varsinkin kun syksyllä iltasella lasinurkkauksessa kirvojen vaivaamaa kasvustoa vaelteli parit hämähäkit lehtiä pitkin kohti saalistaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti