17. tammikuuta 2015

Kevättä kohtiAvataan tuommoisella säädyllisellä yleiskuvalla kun nuo alkaa kasvamaan kohtuu vauhdikkaasti. Voinee olla totta että vanhat parrat puhuivat asiaa tuosta tilan loppumisesta...


Paraatikasvit ovat jo hyvällä mallilla. Caramel Bhut Jolokia, Fatalii, Jigsaw ja Grand De Bode


Aji Cristalit kasvavat kovaa vauhtia. Katkaistut kasvit ovat ihan hurjana vesomassa lehtien kasvupisteistä. Katkaisematon on jo aika korkeaksi päässyt... Jotain homeen tynkää tai muuta kasvustoakin on ilmaantunut tuonne Cristalien laariin, päässyt varmaan valloilleen kun pitänyt liian kosteana ja antanut hieman lannoitetta perään. Jos ei kuivattelulla tokene niin pitänee nuo siirtää isompiin ruukkuihin jo tässä vaiheessa kautta.


Wernerikin voi jo ihan normaalisti, sirkkalehdiltään hyvin vajavainen tapaus mikä on toipunut mainiosti. Kuvien ottoväli 11 päivää.
Sirkkalehti akvaariossa Aji Fantasyt näyttävät etenevän aika hurjaa tahtia etualalla. Lautalla on aikalailla tapahtunut 2.1. jälkeen kun kaikessa on alkua, jopa Madagaskarissa. Muutamat lajikkeet olivat jo ehtineet kookoksiin.

Oikealla oleva laatikko on kohtuullisella mallilla vaikka joukossa on pari nollalehtistäkin. Pitää seurailla kuinka sitkeitä nuo chilit ovat kun tuo Werner jaksoi 1/3 sirkkalehdellä elävien kirjoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti