11. kesäkuuta 2017

Yöllä jo 10 astetta positiivista

Nyt on tullut kohdallani aika siirtää kasvit kasvariin nauttimaan Suomen "kesästä". En saanut vuorattua kasvaria kuplamuovilla niin en lähtenyt lämmityskisaan mukaan.

Kuvia yleisestä tilanteesta tässä kirjoituksessa ja oikealla oleva risu yhdessä puskan kanssa on 3v Fatalii mikä selvisi viime talven rungon jäätymiseltä varsin mallikkaasti. Tyvestä pukkaa uutta kasvua mutta varsi kuollutta korppua.

Kasvarin reunassa muovilavoja millä saan irti maasta ja tasoon kaiken tarvittavan. Oikealla viritelmää millainen 18l amppeli olisi. Ei mietittynä vaan kasaan laittamalla testattuna.


Jotain pientä yritystä heikentää aurinkoisen päivän loistoa. Sekä tomaattia ja avomaankurkkua maapenkkiin laitettuna. katsotaan ehtivätkö tuottamaan satoakin. Kurkusta tulee varmasti mutta tomaatti jännittää aina koska aiemmin on ollut vain yritystä ei kasvatustahtoa tomaatille.Hieman naruja laitettu kattoon että saan kasvit kiinnitettyä rungostaan roikkumaan. Niin ja sähkönkin vedin paksulla kaapelilla ja varuiksi laitoin vielä vikavirtasuojan ensimmäiseen rasiaan mistä otin tuolla letkulla virran.


Lahjoitusrääpäle sisällä natikan valossa ja jälkeenpäin ulos siirrettynä. Yksi Tobago Sweet Red podikin oli jo vihreänä kypsyttelemässä itseään. On tuo NFT kyllä tiukan kasvupotkun antaja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti