21. helmikuuta 2015

Ruukuttelua 9. ja 21. "yö"

Perheellisellä on valintoja yöunien ja chilien välillä kun päivät menee töissä ja illat muksujen kera. Viikonloput sitten on oma lukunsa vielä päälle. Tunnit on johonkin väliin käytettävä ruukutuksissa kun ei ole sitä nopeinta tahi siisteintä touhua.

Alkuun hieman 9. päivän tunnelmia


Ylhäällä Aji Fantasyn juuret alkaa jo pinnalta hakemaan kosteutta. Oikealla tuota metsikköä akvaariostani ja vasemmalla alhaalla nuo taimiboxit otettuna ulos kun piti hieman harventaa. Aika ei vielä riittänyt kaikkien käsittelyyn.Muutamia kasveja missä juuret versus kasvin koko. Oikealla hyvään kokoon päässyt werneri minkä sirkat olin aikoinaan riipinyt.Ainokainen Montufar on alkanut menestymään kun ruukutin isompaan ruukkuun kun tuolloin 9. päivä oli hivenen epäsuhta ruukussa ja juurakon sekä kasvin koossa.

Sitten yön tuloksiin kun tunnelmista ei jaksanut kuvia ottaa, Aji Fantasyt olivat päässeet hieman kookkaiksi ja juuret kiertelivätkin jo tiukassa paketissa ruukun kylkiä. 9. päivästä lähtien olisi pitänyt jo harvennella ja ruukutella.
Enää ei oikein mahdu kasvit yhdelle ruudulle järkevästi niin mennään sitten kahdella ruudulla.


Airpotit jotka hankin (1l) toimivat hyvin maitopurkkivaiheessa mutta harmittaa että ei ollut 3l kokoa saatavilla chilitarvikkeesta, olisi ollut muutamat taimet mitä olisin siirtänyt vain hieman isompaan ruukkuun. Aluslautasia ostin samalla lisää ja ovat juuri sopivia kuudelle Airpotille. Oikealla alhaalla Neljä kasvia pääsi isompiin ruukkuihin. Aji Cristal yhtenä, nyt myös tuettuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti