2. joulukuuta 2014

Liikenteessä ollaan

Lautat alkaa olemaan tyhjillään 1. idätyserän jäljiltä. kohta pitää autotalliin siistiä tilaa ja saada lämmitystä kuntoon, niin saa puskat kasvamaan. Akvaarion valovoiman lisäämiseen kasvien tasolle piti pudottaa tuota valaisinta ja se auttoikin saamaan 10000 luksia sirkkalehtien tasalle.




Lauttojen jämäpaloista harvemmin on kuvia mutta tuossa tämänhetkiset. Pidempään kellunut lautta näyttää muutaman siemenen kohdalla aika surkealta. Kahdet Bonda Ma:n siemenet jotka oliva homekerroksen peittäminä lähtivät pukkaamaan juurta ja sijoitin ne kookokseen. Tosin nuo kolme kärsineimmän näköistä siementä vaikuttavat jo aika valmiilta tapauksilta. Vieressä onkin sitten oikein puhtaoinen lautta mistä onkin pöytä jo melkein tyhjennetty...



Varhaisimmat itäjät ovat jo hyvällä mallilla ja lehdiltään raadellut taimet ovat palautuneet normaaleiksi. Lamppuna suoraan latvojen tasolla on vain 15W päivänvalolamppu mikä on ainakin vielä toiminut ihan hyvin tai sitten taimet tykkäävät tuosta takan läheisyydestä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti